Gyakori kérdések

Viki_masszazs2

“Mikor tud hozzám kijönni?”

A vendéggel egyeztetve, rugalmas időbeosztással dolgozom. Természetesen figyelembe kell venni az egyeztetés során, más vendégek által már lefoglalt időpontokat. Ezért mindenképpen a tervezett időpont előtt néhány nappal érdeklődjön elérhetőségeimen, hogy az Önnek megfelelő időpontot tudjuk kiválasztani. Akár munka után, akár hétvégén is kiszállok, ha a vendég úgy igényli.


A honlapon szereplő árak nettó, vagy bruttó árak?

A szolgáltatás alanyi áfamentes, így ÁFÁ-t nem kell fizetni. A honlapon szereplő árakat kell fizetni. A jogszabályok értelmében vevő adatokat is tartalmazó kézzel írott számlát állítok ki.


Milyen kiszállási díjra számítsak?

Mivel Gyálon élek, így Gyálon nem kell kiszállási díjat fizetni. Ezért itt ingyenes a kiszállás!

A környező településekre egy kedvező kiszállási díjat számolok fel a masszázs szolgáltatás árán felül. Erről az “ÁRAK” menüben tájékozódhat.

Budapesten csak a Dél-Pesti régióba vállalom a kiszállást, távolabbi helyekre általában nem megyek el. Azért nem, mert ebben az esetben a kiszállási díj már magasabb lenne, mint a masszázs díja, és az utazás ideje is hosszú lenne. Ilyenkor érdemes másik szolgáltatót keresni.

Egy címre egy kiszállási díjat számolok fel. Tehát ha csökkenteni szeretné a kiszállás díját, beszélje meg rokonaival, ismerőseivel, hogy egymás után masszírozzam meg őket.


Mennyi ideig tart?

A masszázs idejét Ön határozza meg! Általánosságban elmondható, hogy pl. egy hátmasszázs 30-45 perc, egy teljes testmasszázs 90 perc. Természetesen a szükséges idő az egyén testfelépítésétől, az izmok “beállásától” is függ. Az “Árak” menüben néhány gyakoribb testtájék végig masszírozásához szükséges idejét leírtam.


Hány alkalom szükséges?

Erre a kérdésre nehéz egyértelmű választ adni, mert egyéntől és a betegség fajtájától függ. Általánosságban elmondható, hogy egy frissítő masszázs már az első alkalom után kedvező hatással van a szervezetre. Krónikus betegség esetén, főleg idősebb korban, egy kedvező hatás a kívánt a rendszeres gyógymasszázzsal, több alkalom után érhető el. Telefonon szívesen egyeztetek erről a kérdésről!


Mikor kereshetem?

Telefonon minden nap, általában 9-19 óra között tud elérni. Természetesen ha épp egy vendéggel foglalkozom, akkor nem tudom felvenni, kérem türelmét! Kérem olyan telefonról keressen, amely kiírja a telefonszámot, hogy ha nem tudom felvenni, később visszahívhassam! Elektronikus úton az info(kukac)masszazsotthon.hu címre írhat E-Mailt.


Melyik szalonban lehet megtalálni?

Gyógy-, relaxációs-, sport- és svédmasszázs szolgáltatásomat szalonban nem találja meg. A vendég által megbeszélt helyen (otthon, munkahelyen, rokonoknál) végzem. Így nem kell kimozdulni otthonról, a megszokott környezetben kapja meg a masszázs szolgáltatást.


Mik a vállalkozás céginformációi?

A szolgáltatást Szauter Lajosné egyéni vállalkozó alkalmazottjaként végzem.

A vállalkozás postacíme (itt nincs szalon!): 1181 Budapest, Havanna utca 72. XI/41.

Vállalkozói nyilvántartási szám: 26092884.

Adószám: 62262442-1-43


Számlát kapok?

Természetesen, a vállalkozás tevékenységeinek megfelelő szolgáltatásokról, a jogszabályi előírásoknak megfelelő számlát állítok ki. Ezen a vendég vagy a cég neve és címe is rajta szerepel. A vállalkozás kisadózó, alanyi adómentes, így nincs ÁFA.

A vállalkozás adatait itt találja:

 

Mentés